Lämpökuvaus

Lämpökuvaukset laatupalveluna | Helsinki, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Riihimäki ja muu Uusimaa

Lämpökuvauksen avulla voidaan selvittää kiinteistön kunto ja määrittää mahdolliset korjaustarpeet. Lämpökuvaus kertoo esimerkiksi LVIS-laitteiden toiminnasta, lämmöneristyksen toimivuudesta ja rakenteiden fysikaalisesti toiminnasta. Erityisesti energiahävikkiä aiheuttaviin ilma- ja lämpövuotojen paikannuksiin lämpökamera on omiaan. 

Säkökeskuksien lämpökuvaukset olisi hyvä suorittaa säännöllisenä toimenpiteenä kuuluen kiinteistön huolto-ohjelmaan. Sillä pystytää välttämään keskuksien vikatilanteita löytämällä jo risat tai rikkoutumassa olevat laitteet esim.kontaktorit. Keskusien paloturvallisuus paranee ja vikaherkkyys pienenee kun löydämme löysät liitokset ja liikaa lämpeävät kohteet.

Sähkönlaadun analysointi kaikkiin kohteisiin ammattilaistemme toteuttamina

Sähkönlaadun analysointi tulee kyseeseen monessakin eri kohteessa. Rikkoutuuko laitteet liian usein? Onko sähkölaskussa loistehon osuus liian suuri? Tarvitseeeko saada keskusten tai yksittäisten ryhmien tehonkulutus tietoon esimerkiksi muutostöitä varten? Kaikkiin näihin ja moniin muihin ongelmiin saamme ratkaisun analysoimalla mitä kiinteistön sähköverkossa tapahtuu.

Lämpökuvaukset asiantuntijalta Järvenpää, Hyvinkää, Riihimäki, Tuusula, Kerava, Nurmijärvi, Klaukkala, Helsinki ja koko Uusimaa alueella.

Soita meille ja kerro lisää, mihin tarkoitukseen lämpökuvausta tarvitset. 

Ota yhteyttä tästä!